Rólunk

Az ember a márka mögött

Engedd meg, hogy köszöntselek Téged, mint kezdő, de annál elkötelezettebb környezetvédő és női egészségünket előtérbe helyező lelkes kisvállalkozó.

Némethné Lisznyai Rita 

Mi a SENORITA?

A vállalkozás 2018 májusában indult alternatív higiéniai termékek gyártásával. Nagyszerű lehetőséget nyújtanak  főként Hölgyek számára, hogy a műanyag világból kitörve, nyissanak a többször használható, újrahasznosítható megoldások felé. A SENORITA termékek az első lépésben segít, a többi rajtad is múlik 😉

Segítsünk együtt, hogy Földünk fellélegezhessen!

Kedves, segítőkész kommunikáció, minőségi betétek, amiket nagyon szeretek! Nem csúszkál, nem mászkál és még cukik is! ❤️ Csak ajánlani tudom!

— Eszter Sidre Nagy

Nagyon szép, minőségi munka, valamint Rita nagyon kedvesen segített elhárítani minden problémát, amit a posta okozott. Abszolút 5 ⭐!

— Litter Kitti

Nagyon kényelmesek, kiváló minőségűek és nem mellesleg csodaszépek. Másodjára rendeltem Ritától. A kommunikáció gyors és a megrendelt termék is gyorsan megérkezett az utalás után. Mindenkinek ajánlom.

— Ferencné Erdélyi

Szépek, kényelmesek, vékonyak, természetes érzetet adnak. 🙂

— Kitti Asztalos

Csodás dolgok amikről több embernek kéne tudnia. Hihetetlen kényelmet biztosít, gyakorlatilag nem szivárognak a betétek, csodaszép mintákkal és hatalmas választékkal szolgál ki az eladó. A kivitelezés igényes és szép. Csak ajánlani tudom. 🙂

— Beatrix Kovács

Termék
&
Márka

Kényelem, diszkréció, megbízhatóság!

SENORITA termékek kézzel készülnek, Pamut anyagból, olykor PUL felhasználásával, ami légáteresztő, de nedvesség megtartó rétegként szolgál. 

 

Rendelésre készült termékek